Las històries verdaderes en català

1 avril 2012

Temps de lecture : < 1 minute

www.historiesverdaderes.net
El projecte neix com a part de Marsella Capital cultural europea 2013. La seva idea és construïr una enorme biblioteca d’històries verdaderes que d’alguna manera succeeixin, creuin, refereixin o es vinculin amb aquests països, per oferir-les després de forma oberta i lliure (amb llicència CC), tant a artistes com a usuaris (contribuïdors) interessats en contar altres històries derivades.
L’èxit d’aquesta collecció d’històries dependrà del seu caràcter obert i de la possibilitat que el projecte inclogui el major nombre d’audiències possibles. Serà un espai multilingüe i una biblioteca digital. Els participants podran publicar les seves històries de forma escrita, visual o àudiovisual i en forma de sons, depenent dels seus interessos i de les seves possibilitats tècniques. Així, junts contruirem un lloc web multilingüe, en forma d’una biblioteca digital compartida per recollir i donar visibilitat a les històries de la gent.
L’únic que has de fer és accedir a la pàgina web oficial de Històries Verdaderes del Mediterrani: http://www.histoiresvraies.net, a l’apartat Presentar una història real (Déposer une histoire vraie / File a true story). Una vegada siguis allà hauràs de crear un compte personal i aportar les dades de la teva història: títol, format, lloc de procedència; carregar la teva història i, finalment, acceptar els terminis i les condicions d’ús.